Існує маса рецептів приготування домашнього сиру, але перш ніж почати приготування, потрібно дізнатися деякі особливості цієї справи. По-перше, жирність сиру безпосередньо залежить від жирності первинної сировини, чи то молоко, чи то кефір. По-друге, якщо збираєтеся робити сирок із молока, то підійде будь-яке, з урахуванням того, яка жирність вам необхідна. Із сільського молока виходить більш жирний […]
Кулінарія
ТОП-10 лайфхаків зі звичайною кухонною содою
Іноді навіть найзвичніші в побуті речовини підносять нам сюрпризи з діапазоном їх використання в різних сферах життя. Так відбувається і з харчовою содою, застосування якої може бути так широко поширеним, що неможливо відразу й уявити. Як можна використовувати харчову соду? Є кілька широко поширених способів застосування гідрокарбонату натрію або, в побуті, харчової соди. У невеликій […]