Як приготувати крабові рулети: найкращі рецепти домогосподарок

Збираючи гостей за святковим столом, кожна господиня прагне досхочу нагодувати і здивувати всіх оригінальними та смачними стравами. Досить популярна, проста, а також поширена їжа на будь-якому заході – закуски. Існує маса рецептів їхнього приготування практично з будь-яких продуктів. Сьогодні ми обговоримо рулети з крабових паличок.крабові рулети, закуска з крабових паличок

Який рецепт крабових рулетів кращий?

Найяскравіший, найсмачніший, найшвидший у приготуванні крабовий рулет має вигляд фаршированої ковбаски. Технологія дуже проста. Виберіть будь-яку вподобану вам начинку:

  • Плавлений сир.
  • Гриби.
  • Яйця.
  • Шпроти.
  • Печінка тріски.
  • Зелень із часником.

Додайте майонез. За бажання поєднуйте начинки – так смак страви стане більш насиченим. Акуратно розмотайте паличку, промажте її. Після цього скрутіть.

Для того щоб страва мала гарний вигляд, потрібно, по-перше, вибрати великі палички, по-друге, порізати отримані “ковбаски” навскіс перед подачею.

Є ще один спосіб приготувати крабовий рулет. Його основа – тонкий лаваш, який рівномірно покривається начинкою: подрібненими крабовими паличками, тертим сиром, яйцями, майонезом. У принципі, інгредієнти для крабових рулетів бувають будь-якими, тут описано класичний приклад.

У такого способу приготування теж є нюанси. Щоб лаваш не розплився, його потрібно згортати просто перед подачею.крабові рулетики, закуска

Рулет крабовий також готують у клярі. Для цього потрібно:

  1. Розгорнути паличку.
  2. Змастити її начинкою – сиром із часником або несолодким сиром.
  3. Зробити кляр із підсоленого яйця, борошна, води.
  4. Фаршировані вироби занурити в кляр.
  5. Смажити до золотистої скоринки.
  6. Промокнути серветкою, щоб прибрати зайвий жир.

Така страва стане справжнім сюрпризом для гостей.

Рецепти крабових рулетів із незвичайними начинками

Крабові рулети – рецепт, визнаний незамінним багатьма домогосподарками. Яскраві, смачні, красиво сервіровані рулети крабові – родзинка святкової трапези. Крім стандартних, уже перерахованих вище інгредієнтів, їх начиняють помідорами, сайрою, тунцем, сулугуні, навіть горіхами. Таке розмаїття смаку дасть змогу готувати закуски з будь-якої нагоди на всі застілля, при цьому вони завжди будуть популярними.

Не бійтеся експериментувати!

Post Author: Татьяна Б.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *