Похмільні супи: ТОП-3 рецепти

Ранок, після веселих і галасливих свят, часто здається не таким вже й добрим. Побороти наслідки переїдання та надлишку алкоголю організму допоможе густий наваристий похмільний суп. Рецепт із насиченими складовими допоможе вивести токсини, відновити водний баланс і повернути природний тонус ослабленому організму. Знайомтеся з простими рецептами і дізнаєтеся, який суп рятує від похмілля.

суп у тарілці, суп із гострим перцем, перша страва

Найкращі рецепти похмільного супу з різних країн світу

Корейський похмільний суп

Інгредієнти:

  • 400 гр. Свинини
  • 1/3 ст. корейського рису
  • 300 гр. Редьки
  • 1 велика цибулина
  • 4 ст. л. соєвого соусу
  • 0,5 головки часнику
  • червоний гострий перець
  • чорний мелений перець

Рецепт корейського похмільного супу:

  • М’ясо порізати шматками середнього розміру й обсмажити на розпеченій сковороді в невеликій кількості рослинної олії. Швидкі похмільні супи, як правило, досить жирні та ситні.
  • Коли свинина зарум’яниться, відправляємо до неї подрібнену цибулю. Тушкуємо кілька хвилин, заправляємо соєвим соусом і залишаємо під кришкою на 5 хвилин.
  • Редьку очистити й порізати невеликими шматочками, скласти разом із м’ясом у каструлю та залити окропом. Варити 15 хвилин, потім всипати рис і довести його до готовності.
  • Робимо гостру заправку, щоб суп із похмілля мав потрібний ефект. Давимо часник, додаємо сіль, чорний і червоний перець у великій кількості. Заправляємо бульйон і пробуємо на сіль (якщо потрібно додаємо).
  • Даємо настоятися 10 хвилин і приступаємо до лікування похмільного синдрому.

Похмільний суп із Мексики

Інгредієнти:

  • 500 гр. Окуня
  • 2 картоплини
  • 5 помідор
  • 3 зубчики часнику
  • 1 цибулина
  • перець чилі
  • лайм
  • олія для смаження

Рецепт похмільного супу з Мексики

  • Рибу миємо, чистимо, режим порційними шматочками. Варимо бульйон із голови та хвоста.
  • Часник і цілі помідори запікаємо в духовці 20 хв.
  • Накришити цибулю невеликими кубиками, обсмажити в олії з часником і м’якоттю помідорів.
  • Бульйон процідити і зварити в ньому картоплю. Додати заправку, дрібно нарізаний перець чилі та рибу.
  • Розливаємо по тарілках, скроплюємо соком лайма і насолоджуємося похмільним супом.

суп з морепродуктами, корейська кухня

Азіатський Яка-мейн від похмілля

Інгредієнти:

  • 200 гр. Яловичини
  • 200 гр. копченої грудинки
  • 300 гр. Локшини
  • 2 яйця
  • пучок зеленої цибулі
  • 50 мл соєвого соусу

Рецепт супу Яка-мейн:

Яловичину відварити в підсоленій воді та вийняти.

У бульйоні приготувати локшину. За кілька хвилин до готовності відправити до неї копченості та порвану на волокна яловичину. Заправляємо соєвим соусом і вимикаємо.

Під час подачі гарячий супець прикрашаємо зеленою цибулею та вареним яйцем.

Приготувати похмільний суп краще ввечері, а зранку одразу взятися за оздоровчі процедури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *