Спагеті з кабачків

Якщо ви сидите на овочевій дієті або вирішили спробувати вегетаріанську кухню, то оригінальною новою стравою для вас будуть кабачкові спагеті. Так-так, не дивуйтеся. Кабачок – вельми незвичайний овоч, з нього готують навіть десерти, що вже казати за гарнір. Ми розповімо вам, як приготувати спагеті з кабачків, щоб вони вийшли соковитими, смачними, ситними та корисними.

спагеті з кабачків, страви з кабачків, овочева страва

Приготування спагеті з кабачків: рецепт і секрети успіху страви

Рецепт спагеті з кабачків дуже простий. Основний інгредієнт спагеті – кабачки, звісно ж. Крім них вам знадобляться:

  • Пара помідорів:
  • Кілька зубчиків часнику;
  • Одна велика цибулина;
  • Приправи за смаком;
  • Будь-яка рослинна олія.

Отже, беремо 2-3 основні інгредієнти і натираємо на тертці для корейської моркви, відставляємо вбік. Очищаємо помідори від шкірки і ріжемо на кубики, а цибулю – півкільцями, подрібнюємо часник. На розігрітій сковороді обсмажуємо часник і цибулю, додаємо помідори. Коли з вмісту сковорідки випарується рідина – висипаємо кабачки-спагеті. Присипаємо сіллю, перцем, паприкою та іншими приправами. Смажимо від 3 до 5 хвилин. Готово! Можна розкладати по тарілках і приступати до трапези. Простий і водночас оригінальний рецепт гарніру – кабачкові спагеті.

Щоб ця страва з кабачків успішно вийшла, потрібно знати три секрети її приготування:

  1. Використовуйте друшляк. Оскільки овочі водянисті, після приготування відкиньте їх на друшляк. За кілька хвилин зайва рідина стече.
  2. Щоб гарнір не перетворився на малоапетитну кашу, у жодному разі не перемішуйте його на сковороді. Ця страва готується за принципом соте: для рівномірного обсмажування її потрібно легенько підкидати.
  3. У зв’язку з тим, що власний смак овочів доволі нейтральний, родзинки страві додасть соус. страва з кабачків, як приготувати кабачки смачно, кабачки

Простий і смачний соус для нашого гарніру

Урізноманітнити смак описаної вище страви можна за допомогою вершкового, томатного, грибного, сирного соусів. Класично до неї подають соус “Песто”.

Це одноманітна маса насиченого зеленого кольору зі свіжого базиліка, кедрових горіхів, часнику, пармезану, спецій та оливкової олії. Він не потребує термічної обробки – всі інгредієнти подрібнюються і перемішуються за допомогою блендера. За бажання, до речі, ви можете замінити вид горіхів і сиру. Така заправка вдало доповнить нашу дієтичну страву, зробить її по-ресторанному розкішною. Приємного апетиту!

Post Author: Татьяна Б.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *