Заморський гість на нашому столі: що приготувати з авокадо

Останніми роками ми все частіше зустрічаємо на прилавках наших магазинів безліч екзотичних овочів і фруктів. Ще недавно абсолютно невідомі, вони щільно входять у наше життя. Не став винятком і авокадо. Рецепт приготування смачного і дуже корисного частування з використанням цього продукту є у кожної господині.страви з авокадо, закуски з авокадо, авокадо і фрукти

Найкращі рецепти з авокадо

Розглянемо докладніше, що можна приготувати з додаванням цього смачного і корисного продукту:

  1. Ситний сніданок. Відмінні страви з авокадо і яєць підготують ваш організм до трудового дня.
  2. Подрібніть зазначені продукти і нанесіть суміш на шматочки підсмаженого хліба.
  3. А можна розрізати авокадо навпіл, видалити кісточку, а її місце заповнити яйцем. 15 хвилин у духовці – і чудовий сніданок готовий.
  4. Приголомшливі закуски з авокадо не залишать байдужими ваших гостей:
    Видаліть із плода кісточку, наріжте на скибочки, загорніть кожну в смужку бекону і злегка обсмажте на рослинній олії (краще використовувати оливкову). Готову страву присипте паприкою, посоліть і поперчіть за смаком.
  5. А можна запанірувати скибочки в суміші тертого пармезану і панірувальних сухарів (сіль і перець за смаком). Обсмажуйте по парі хвилин з кожного боку на середньому вогні.
  6. Салати з додаванням авокадо – закуска, здатна прикрасити будь-який святковий стіл:
  7. Плід розріжте на дві частини, позбудьтеся кісточки, натріть скибочкою лимона. Змішайте тунець, подрібнену червону цибулю. Посоліть, поперчіть, заправте олією. Наповніть цією сумішшю отримані човники, прикрасьте шматочками помідорів.
  8. Підсмажте 0,5 кг порізаного невеликими шматочками курячого філе (не забудьте злегка його підсолити). В авокадо видаліть кісточку. Наріжте плід на часточки, кожну часточку скропити лимонним соком. 2-3 помідори чері розріжте навпіл. Викладіть на блюдо листя салату, на нього всі інші інгредієнти. Збризніть соком лимона та оливковою олією. Прикрасьте зернятками граната.
  9. А ось любителів морепродуктів не залишить байдужим така страва з авокадо. Нарізаний тонкими пластинками плід змішайте з обсмаженими протягом 5-7 хвилин креветками та подрібненими помідорами. Збризніть соком лимона та оливковою олією.

Як ми бачимо, їжа з авокадо дуже різноманітна. Цей поживний продукт підходить для приготування практично будь-яких видів страв. Пробуйте нові продукти, експериментуйте на радість собі та близьким.страви з авокадо, закуски з авокадо, авокадо і креветки

Post Author: Татьяна Б.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *